Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom je najbolja metoda za lociranje problema u cevi. Snimanje cevi kamerom, čišćenje kanalizacionih cevi, odgušenje cevi i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Snimanje cevi kamerom vršimo kamerama visoke rezolucije koje registruju najmanju pukotinu u cevi ili zagušenje.

Snimanje cevi kamerom – Čišćenje kanalizacije

SNIMANJE CEVI KAMEROMNajbolji način da proverite kvalitet vodovodnih i kanalizacionih cevi jeste da se obavi njihovo detaljno snimanje kanalizacije odnosno snimanje cevi termalnom kamerom. Na ovaj način će se prikazati sve deformacije i pukotine, naravno ukoliko postoje, pa tako ne morate brinuti da li ćete imati veće probleme koji mogu dovesti do poplave i ostalih neprijatnosti u Vašem domu ili poslovnom prostoru. S obzirom na to da obavljamo snimanje kamerom na celoj teritoriji Beograda, imamo uvid u stanje kvaliteta cevi koje je pretežno još uvek dosta loše s obzirom na to da je reč o zastarelom sistemu. Danas se pretežno koriste cevi od plastike jer su se pokazale kao praktičnije, ali i kvalitetnije.

U svakom slučaju, uz redovno održavanje cevi i njihovu proveru, uvek ćete moći da reagujete na vreme ako se uoči bilo kakva promena. Za snimanje koristimo najsavremeniju opremu kako bismo Vam obezbedili uslugu na najvišem nivou kvaliteta. Ovu intervenciju obavljamo uz pomoć profesionalnih kamera visoke rezolucije koje dopiru do svih uglova cevi i svih profila cevi. Kompletan proces snimanja pratimo putem savremenog računara gde beležimo svaku nepravilnost, pukotinu ili anomaliju cevi. Na ovaj način kada primetimo oštećenje cevi, možemo brzo reagovati njenom zamenom, samim tim olakšavamo kompletan proces menjanja, takođe dobijate i uštedu vremena, ali i novca. Ako cev pukne, to kasnije može izazvati veća oštećenja, samim tim i troškove saniranja štete.

Dobijate snimanje kanalizacije po svetskim standardima, brzo i efikasno. Ukoliko je neophodno obaviti intervenciju odgušenja kanalizacije, to ćemo takođe lako utvrditi snimanjem cevi i pronalaženjem tačnog mesta zagušenja. Dajemo račun za kvalitet pružene usluge. Vršimo snimanje cevi u Vašim privatnim i poslovnim prostorima, za pravna i fizička lica. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, odmah nakon poziva. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

ČIŠĆENJE KANALIZACIJE

Čišćenje kanalizacije radimo za sva fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda, sedam dana u nedelji. Za čišćenje kanalizacije, odgušenje cevi, snimanje cevi kamerom i kompletno odgušenje kanalizacije i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

POZOVITE NAS

Registrovani od strane APR-a

hidro.mlaz@gmail.com

Pon. - Ned.: 00:00 - 24:00

Copyright © Čišćenje kanalizacije. All right reserved. | Politika portala

Call Now Button